Monday, August 8, 2011

Orang suka karoke (OSK)


lepas terawih ni mcm xda kejela pulak,meh aku nak berstory-mory sket. ni cite dah lama punye,zaman atuk nenek aku tengah mengorat lagi.(erk ni bulan lepas punye).
masa tu poket tengah tebal weh,almaklumlah duit baru msk. OKB la sekejap.
time tu hari sabtu,pagi tu aku dah keluar pegi shoping(ini memang wajib sebab duit tgh banyak),pastu
tengok muvie,balik dah ptg.then smpi UTP ada meeting pulak dah sampai kul 11.30.
pastu balik mandi setel nk buat keje...tiba2 msk satu msg.

"mie,busy x mlm ni?aku nk ajak g karoke."
amboi mentang2 la makwe die dtg,nk ajak aku keluar lettew..

mula2 tu mcm malas giler,disebabkan aku ni kawan yang kool dan tak suka menghampakan hajat kwn,
so aku ikot la.(padahal dalam hati dah happy giler,ye la aku kan OSK)


hah ni la org yang ajak aku pergi karoke tu.amboi bajet BRUNOR MARS..
dahla suke mengaku yg die tu mat kool.hah kool la sgt.
macam iklan aiskrim mat kool si beruk tu kui4..!!
die nyanyi lagu dangdut aje,aku pulak di paksa nyanyi lagu
dangdut.alaa yang AMALINA dan IWAN tu.,
malam tu aku jadi AMALINA tau!!


hah ni seko lagi yg join mlm tu,namanya limiey.bajet comel la tu makan aiskrim mcm tu.
agak2 die nak suruh makwe2 kat luar sana tu tertarik dengan
gaya kiut die kott..eewww!!
malam tu mamat ni nyanyi lagu jiwang2 aje,mentang2 la baru clash.
arghh ghasak kau la..janji enjoy.aku kan OSK,so
ak turut nyanyi lagu jiwang die tu,
pitching aku dah ok dah.
duet ngan die ni,asal part lagu yg tinggi2 je,mesti kasi kt aku.
almaklumlah aku kan suara ELLA,ehemm.


ehem2 aku kan OSK.malam tu aku yang pegang mike
starting ktrng smpi till the end muahaha..
hah sape suh ajak aku karoke kan.lain kali nak karoke,
jangan lupa ajak aku ye dan jgn menyesal sbb ajak aku.
semua lagu aku nyanyi tau.
yang si BRUNO MARS dok panggil ak YUNA la pulak.
aku lagi comel dari YUNA tau!!
yang baju biru tu namenye MATYIE.bajet die
tu ACHIK,alaa yang kapel ngan NANA dulu tuu..
dah la paksa aku nyanyi lagu BOLA-BOLA API,hahaha.
satu lagi,SANDARKAN PADA KENANGAN.
heh MATYIE ko igt ko tu JAMAL ABDILLAH??
pastu aku pulak jadi SITI SARAH.
for your information,aku lagi comel dari siti sarah.
muehehehe...

malam tu sume nama artis nak kasi kat aku.mentang2 la suara aku ni sedap.nasib baek tak msuk AKADEMI
FANTASHIAL,kalo x aku yg akan menang tau!!
lepas tu around 4.30 pagi,ktrng g lepak2 makan.diorang ni tak makan nasik lagi katanye.
si limiey katenye nk makan makanan yang pelik.skali order nasik goreng tomyam.
separuh dari nasik tu batang serai saje tau..hah makan la ko limiey.nak lain dari yang lain konon.!!

lepas tu ktrng chow,balik tido mcm hape dah,tapi SUBUH awal tau!


6 comments:

  1. binnawe. bila maso pulok aku hk pakso mu nyanyi lagu bola2 api wei?! aku yg menjadi mangsa kerakusanmu wahai sang mimie. auw~

    ReplyDelete
  2. attuuuuudiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
    sape tu wey hensem nye mamat kool tuh..
    suka3!

    ReplyDelete
  3. kuajjaq..kato ak bru clash dih..ak kekoh jgok mimi nih kae..

    ReplyDelete
  4. hahahaha nk suko weh pok2 mu neh.betol dok key gapo aku oyak tu hahahaha

    ReplyDelete
  5. mimi..joli3..nt abes duit..huk33333333:D

    ReplyDelete
  6. hahaha aku g tp gak ore blanjo aku

    ReplyDelete