Sunday, February 12, 2012

Almari ajaib...Lu aderr??

Buzz buzz hey wassup yaw...!
boring yaw,keje skolah banyak tapi buang masa pon banyak jugak muahaha..
tadi ada member ajak pegi TESCO.wa yang sememangnya suka jalan2 memang wajibulghunnah akan ikot.
Emm sem ni wa ada tabiat baru, which is memenuhkan almari *skemanya kalau sebut almari* dengan makanan. Wa tau kek lapis wa dah banyak kat perut tapi wa nk tambah lagi. Wa tak kisah sebab bukannya
wa tunjuk kat lu orang hak33..


*ok ni wa punya almari makanan..tapi rasa macam tak penuh lagi la.takpala esok wa pegi beli lagi haha*

Lu orang tau kan yang perempuan punya nafsu ada 9.so 7 daripadanya wa guna untuk makanan,1 untuk shoping2 baju,1 lagi untuk..........................(sila isi tempat kosong) *keh keh keh gelak setan*


*ni rumate wa punya tapi xleh lawan wa la*

Disebabkan wa punya genetik makan tu banyak sangat,so wa perturunkan genetik tu sikit untuk rumate wa hahaha.Emmm tapi dia pon makan banyak macam wa jugak but then wa still SLIM,KURUS and COMEL la.
*sebenarnya tengah paksa diri untuk membuat kerja skolah ni zzz*

choww dulu 

XOXO

2 comments:

  1. Wow, slim kurun dan comel. Kehkehkeh. Sedap napok meggi. :p

    ReplyDelete